Članovi Benda

Mlađa

Čovek zadatka. Učenik čuvene kraljevačke škole harmonike, daje poseban šmek našem bendu. Kada veselje odmakne, a gosti se opuste i prisete starih dobrih pesama, onda na scenu stupa on. Kada Mlađa zasvira na harmonici Daire i zapeva, e to je tek posebna priča.

Mlađa
Harmonika

Stefan

Momak koji poseduje ogromno muzičko obrazovanje i raskošan muzički talenat. Još jedan univerzalac našeg benda. Bas i solo gitara, kontrabas i tamburica su samo deo njegovih mogućnosti. O njegovim vokalnim sposobnostima je suvišno trošiti reči.

Stefan
Bas

Miloš

Momak koji poseduje veliki šarm i ogromnu harizmu, ostvaruje neverovatnu interakciju sa publikom. Njegova gitara ima poseban zvuk. Najviše voli da zapeva u zabavnom bloku, a kada Miloš zapeva narodnjake, atmosfera se momentalno usijava.

Miloš
Gitara

Gera

Ozbiljan timski igrač koji uspešno može da pokrije više pozicija u bendu. Najčešće ćete ga videti za klavijaturama, ali ni bas gitara ni kontrabas mu nisu strani. Ume Gera i te kako dobro i da zapeva,a Luisove interpretacije su nešto o čemu se danima posle priča.

Gera
Klavijature

Jova

Nepresušni izvor energije koju nesebično emituje kada sedne za svoje bubnjeve, čovek iz senke bez kog ništa ne bi bilo isto.

Jova
Bubnjevi

Nešto malo o bendu Naš Način!

Samo ime benda Naš Način tera na razmišljanje zašto baš Naš Način i kakav je zapravo taj njihov način o kome se toliko priča? Sada već davne 2013. godine petorica naizgled običnih momaka rešili su da osnuju bend, ali takvih bendova je bilo mnogo. Trebao im je način da se izdvoje, trebalo im je nešto po čemu će biti prepoznatljivi. Odlučili su da rade sve što rade i ostali, ali na njihov način i to je bio pun pogodak. Nastao je Naš Način. Nije bilo lako krčiti put i ići stazama koje nisu utabane, gradeći svoj stil, gradeći Naš Način. Srećom postojala je povratna reakcija, ljudi su reagovali pozitivno, a mi smo znali da prepoznamo tu energiju i ona nam je bila satisfakcija da idemo dalje. Svaki član benda je pronašao svoju ulogu i postao vitalni deo slagalice Naš Način.